Perussuomalaiset

Annette Kivistö

Yrittäjän Päivä

2 kommenttia

Taas on sellainen aamu, jolloin mietin että kyllä se palkkatyö vain olisi niin helppoa. Mutta toisaalta tämä oma on kyllä innostavampaa.Aamuaskareet kun ovat ohi, keskityn luovaan työntekoon.

silti mieleeni välillä vilahtaa epävarmuus, onkohan tämä sittenkään loppuun ajateltu juttu?
Siis onhan se, mutta joskus siihen on saatava vahvistusta ja objektiivista näkökulmaa.Sillä lailla, että joku taas muistuttaa miksi tähän ryhdyin, yrittäjäksi, mutta ei aina niin että puhuttaisiin. Toisinaan vain muistutus, luettu kannustus kantaa. Vaikka sen kahvikupillisen verran. Sen verran sparraan itseäni kun sitä tarvitsen ja nyt näinä aikoina tarvitsen. Netti auki ja tutulle sivustolle; Avaimet menestykseen.fi. Tarvitsen fiiliksiä, miksi olen yrittäjä. Palaan jo moneen kertaan Pikaopas menestyksen tielle oppaaseen. Aina sieltä on jotakin uutta löytynyt. Mitkä ominaisuudet sitten tekevät kestävän yrittäjän? Yrittäjäksi ryhtymisessä on kysymys ammatin ja työn valitsemisesta itselle, mutta samalla yrittäjäksi ryhtyjä valitsee myös elämäntavan. Tämä korostaa yrittämisen kokonaisvaltaista vaikutusta yksilön elämään. Yksilö voi käyttää kykyjään ja johtajuuttaan sekä itsensä että toisten hyväksi. Yrittäjyys ilmenee yksilössä muuntautumiskykynä. Kekseliäisyys ja luovuus ovat yrittäjälle välttämättömiä ominaisuuksia, mutta ne eivät yksin riitä.Tarvitaan tahtoa,kykyä ja ennenkaikkea uskallusta muutoksiin. Mielummin ennakoivasti kuin reagoivasti.Siis juuri tätä tarvitsen nyt kipeästi joka päivä. Kykyä nähdä vaikeuksien yli, kykyäni nähdä tulevaan.

Siispä aloitankin työpäiväni tämän ja seuraavat, tukeutuen lujasti tähän lauseeseen.

Koronan aika ei ole lyhyt eikä nopeasti ohimenevää. Sen seuraukset taloudelle ovat vasta tulossa. Aina toivotaan että laman kaltainen notkahdus jäisi lyhyeksi, mutta totuus on kuitenkin se että, kukaan ei tiedä tarkkaan mitä tulee vielä tapahtumaan. Siitä olen varma että kaikki sopeutumistoimet jotka tehdään nyt kantavat hedelmän silloin kun vaikeat ajat ovat ohi. Kahvini olen juonut ja siirtynyt työhöni. Kannattavuus, ennakointi,tuottavuus, mielessäni nyt ja tulevaisuudessa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Annettekin. Kyllä; kun meidän tavoitteemme on kyllin pitkällä ja oikealla; Elämän puolella: Huomaamme: Valinneemme: Tulevaisuutemme: Erittäin: Hyvin ja huolella. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Annette , tarvitaan siinä myös ahkeruuttakin , sitkeyttä , onnea , menestystä !!? Ei muuta kuin , onnea ja menestystä tästä eteenkin päin !!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000